Övrigt

Marknadsför dig själv på nätet och lär dig skapa en egen hemsida med start 6:e September

OBS!
Denna kurs är till för dig mellan 18-64 år som riskerar att bli eller har blivit korttidspermitterad, varslad eller arbetslös på grund av Coronapandemin, och som vill utöka dina chanser till en ny anställning genom höja din kompetens när det gäller digitala medel och själv-marknadsföring..


Om kursen:
Du lär dig marknadsföra dig själv på internet och använda kreativa lösningar. Du kommer att få hjälp att skapa en egen hemsida via plattformen Wix.com och höja din kompetens när det gäller digital teknik. Vi kommer också att titta på hur du kan använda digitala design, skapa engagerande innehåll på sociala medier och hur du bäst framhäver din unika kompetens.

Kursen pågår under 15 sammankomster, två gånger i veckan (måndagar & onsdagar), 4 studietimmar per gång.

Kostnad:
Kursen ges kostnadsfritt men anmälan är bindande, om du inte medverkar under en av de de tre första tillfällena och tre gånger sammanlagt tar vi ut en administrativ avgift på 500 kr.

Kursledare:
Daniel Aram

Kursupplägg:
Datorvana rekommenderas för denna kurs.
Kursen sker digitalt, länk och instruktioner till onlineverktyget mailas ut i samband med kursstart. Det du behöver för att kunna delta i denna kurs är en dator eller surfplatta, mikrofon och internetuppkoppling.

Kursen är kostnadsfri men med krav på att du är permitterad, varslad eller arbetslös.