Humaniora, Hälsa & välbefinnande

OBS! Denna kurs är digital. Se mer information under kursupplägg.

Bokcirkel och gruppcoaching, Behöver du motivation till att börja träna och har en stillasittande livsstil? Vill du må bättre, sänka din stress och bli mer välmående?
Vi läser boken och går igenom varje kapitel och genom reflektion, samtal i grupp och gruppcoaching får vi mer kunskap om hur vår hjärna fungerar och varför vi blir stressade och får psykisk ohälsa och hur vi kan förebygga det och genom det öka vårt välmående.

Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.

Kurslitteratur
Hjärnstark skriven av Anders Hansen

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället.
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Marie Ekwall. Marie är ICF certifierad Hälsocoach som brinner för att hjälpa människor som har obalans i deras livshjul. Hon har även erfarenhet av att vara utmattad och stressad. Marie försöker nu leva mer i nuet och strävar efter att må bra och tänker på hur hon ska balansera mitt liv på bästa sätt.

Marie har själv sökt svar på hur hon ska göra för att må bättre och bli mer stresstålig då fann hon boken Hjärnstark skriven av Anders Hansen.

Kurslokalen
Distans - kurs är online i webverktyget Zoom.

Kursträffar
Första träffen är 1 x 45 min.
De resterande träffarna är 2 x 45 min.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med informationsblad med vanlig post.
Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.