Språk

Denna engelskakurs är för dig som kan kommunicera i enkla sammanhang om vardagliga ämnen och aktiviteter. Du kommer att öva ett vardagligt ordförråd och repetera grundläggande grammatik. Vi utvecklar muntlig framställning och uttal, hörförståelse samt skriftliga övningar. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 10 tillfällen.

Förkunskapskrav
Du har gått ca 4 terminer i engelska eller har med dig kunskap sedan tidigare. Du kan kommunicera i enkla sammanhang om samtalspartnern talar tydligt samt har grundläggande grammatik.

Kurslitteratur
Ni kommer under kursens gång att använda material från nätet som ledaren visar er. Om önskemål om kursbok finns kan ni tala om detta vid första tillfället med ledaren.

Material ingår inte i kursavgiften. Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Kimball Mackay. Kim is from USA, where he taught English writing and literature on the college level for 25 years. He also taught English in Slovakia and Romania!

Kurslokalen
Lokalen ligger i Vasastan. Spårvagnshållplats Vasa Viktoriagatan.
En trappa upp utan hiss. Ej handikappanpassad.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med informationsblad med vanlig post. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.