Språk

För dig som står inför en resa till Spanien eller Latinamerika och vill komma igång med enkel vardagskommunikation. Du vill klara dig som turist på hotell, i restauranger, flygplatser, tåg, bussar och affärer. Efter denna kursen kommer du att kunna hålla en enkel konversation med grundläggande ord och fraser. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 12 tillfällen.

Förkunskapskrav
Denna kurs är för dig som har grundläggande vokabulär och grammatik samt kan hålla en långsam konversation. Du har gått motsvarande 3 terminer i spanska eller läst spanska för ett tag sen och vill fräscha upp dina kunskaper!

Kurslitteratur
Egna texter - mer info kommer.

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället. Du hittar boken hos Adlibris.com eller hos The Book Corner på Rosenlundsgatan 3 (vid Feskekôrka).
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Francisco Rodriguez. Francisco är utbildad spanskalärare med många års erfarenhet av att lära ut sitt modersmål, både hos oss och på grundskolan.

Kurslokalen
Redbergsskolan ligger på Örngatan 6 vid Redbergsplatsen.
Lokalen är handikappanpassad. Hiss finns.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med informationsblad med vanlig post.
Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.