Språk

För dig som vill ha en kurs där dialogen ligger i fokus. Du lär dig det som du behöver för att kunna klara dig på resan och utgår från praktiska övningar. Du lär dig förstå inte bara ord, fraser och grammatik utan även språkliga samband som underlättar för att du ska kunna fortsätta lära dig språket på ett framgångsrikt sätt. Du vill i huvudsak utgå ifrån praktiska övningar men även lära dig hur språket är uppbyggt. OBS att kursen är 8 veckor.

FÖRKUNSKAPSKRAV
Denna kurs är för dig som har grundläggande vokabulär och grammatik och kan hålla en långsam enkel konversation. Du har gått motsvarande en termin i spanska eller läst spanska för ett tag sen och vill fräscha upp dina kunskaper!

KURSMATERIAL
Hola - spanska för resan
ISBN: 9789157457905
OBS att kursen startar på kap. 9 då gruppen under förra terminen kommit en bit in i boken.

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället.
Du hittar boken hos Adlibris.com eller hos The Book Corner på Rosenlundsgatan 3 (vid Feskekôrka)
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

LEDARE
Ellinor Johansson. Ellinor är en glad och duktig ledare som just nu utbildar sig till spanskalärare vid Göteborgs Universitet. Hon har rest runt och bott flera år i olika delar av Sydamerika och Spanien!

KURSLOKALEN
Lokalen ligger i Vasastan. Spårvagnshållplats Vasa Viktoriagatan.
En trappa upp utan hiss. Ej handikappanpassad.

BRA ATT VETA
Vi skickar en kallelse ca 2-4 veckor före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.