Språk

OBS, m.a.a. rådande pandemi börjar vi med 5 tillfällen och förlänger med ytterligare 5 träffar om det är möjligt och så önskas.

Detta är kursen för dig som snabbt vill damma av och komma igång med din spanska. Kursen kommer att gå igenom spanska språket från grunden men i ett snabbare tempo i jämförelse med en kurs för nybörjare som aldrig läst innan, därav namnet "falska nybörjare". I kursen får du öva på spanska inför olika vardagssituationer, presentera dig själv, prata om dina intressen, bestämma ett möte med någon, mm. Vi kommer jobba med konversation, grammatik och ordförråd. Fokus ligger på praktiska övningar men grammatik behövs för att du ska kunna utveckla din spanska. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål. Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle.

Förkunskapskrav
Du har gått motsvarande 1 termin spanska eller för dig som läst för längesen och vill fräscha upp dina kunskaper. Du kan förstå och använda enkla ord och fraser. Även för dig som kan kommunicera på ett mycket enkelt sätt om din samtalspartner talar långsamt och tydligt. Har du aldrig studerat spanska tidigare så titta gärna på kursen "Spanska Nybörjare" eller "Spanska för resväskan Nybörjare".

Kurslitteratur
Hola - spanska för resan
ISBN 9789157457905

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället.
Du hittar boken hos Adlibris.com eller hos The Book Corner.
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Juan José Martinez Almansa.

Kurslokalen
Redbergsskolan ligger vid Redbergsplatsen.
Lokalen är tillgänglig. Hiss finns.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med informationsblad med vanlig post.
Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.