Språk

I denna kurs ligger dialogen i fokus för att du ska få självförtroende och vanan att prata. Du lär dig förstå inte bara ord, fraser och grammatik utan även språkliga samband som underlättar för att du ska kunna fortsätta lära dig språket på ett framgångsrikt sätt. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 12 tillfällen.

Förkunskapskrav
Du har haft kontakt med spanskan och kan mycket enkla ord och fraser. Du har gått motsvarande 2-3 terminer nybörjarspanska eller vill fräscha upp dina språkkunskaper.

Kurslitteratur
Caminando 1
ISBN: 9789127437142
OBS att kursen börjar på kap. 5b, då gruppen kommit en bit i boken under förra terminen.

Du hittar boken hos Adlibris.com eller hos The Book Corner på Rosenlundsgatan 3 (vid Feskekôrka).
Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället. Vänligen vänta på kallelsen innan du gör din beställning.

Kursledare
Manuela Damasio. Manuela är född och uppvuxen i Lissabon och är utbildad lärare i portugisiska och spanska. Hon älskar språk och kultur och ger sina cirkeldeltagare många spännande inblickar i portugisiskt och spanskt vardagsliv. Manuela är medveten om att språk öppnar många dörrar och tycker att det bästa som finns är att se sina deltagare växa med de nya kunskaperna.

Kurslokalen
Lokalen ligger i Vasastan. Spårvagnshållplats Vasa Viktoriagatan.
En trappa upp utan hiss. Ej handikappanpassad.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med informationsblad med vanlig post.
Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.