Språk

En kurs för dig som vill lära dig spanska genom praktiska övningar. Dialogen ligger i fokus för att du ska få självförtroende och vanan att prata. Du lär dig förstå inte bara ord, fraser och grammatik utan även språkliga samband som underlättar för att du ska kunna fortsätta lära dig språket på ett framgångsrikt sätt. Kursen börjar med repetition!

FÖRKUNSKAPSKRAV
Denna kurs är för dig som har grundläggande vokabulär och grammatik samt kan hålla en långsam konversation med enkla ordval. Du har gått motsvarande en termin nybörjarspanska eller läst spanska för ett tag sen och vill fräscha upp dina kunskaper!

KURSLITTERATUR
Caminando 1
ISBN: 9789127437142
OBS att kursen startar på Unidad 3A då gruppen jobbat med boken under förra terminen.

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället.
Du hittar boken hos Adlibris.com eller hos The Book Corner på Rosenlundsgatan 3 (vid Feskekôrka)
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

KURSLEDARE
Francisco Rodriguez. Francisco är utbildad spanskalärare med många års erfarenhet av att lära ut sitt modersmål, både hos oss och på grundskolan.

KURSLOKALEN
Redbergsskolan ligger på Örngatan 6 vid Redbergsplatsen.
Lokalen är handikappsanpassad. Hiss finns.

BRA ATT VETA
Du får en bekräftelse när du genomfört din anmälan. Sedan skickar vi en kallelse/faktura ca 14 dagar före kursstart.
Kallelsen skickas i separata mail till den e-postadress som du anger. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen istället med vanlig post.
Mycket information skickas även på mobil, därför behöver vi denna också.