Språk

I denna kurs ligger dialogen i fokus för att du ska få självförtroende och vanan att prata. Målet är att du ska aktiveras genom kända ämnen och övningar som väcker diskussion. Du kommer att få utrymme att berätta om intressen, erfarenheter och kulturella företeelser. Du lär dig förstå inte bara ord, fraser och grammatik utan även språkliga samband som underlättar för att du ska kunna fortsätta lära dig språket på ett framgångsrikt sätt.

FÖRKUNSKAPER
För dig som kan förstå och använda enkla ord och fraser. Du kan kommunicera på ett enkelt sätt om din samtalspartner talar långsamt och tydligt. Du har grundläggande grammatik.

KURSLITTERATUR
Caminando 4
ISBN 9789127406957
OBS att kursen börjar på Unidad 4, då gruppen under förra terminen kommit en bit in i boken.

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället, men vänta med fördel på kallelsen.
Du hittar boken hos Adlibris.com eller hos The Book Corner på Rosenlundsgatan 3 (vid Feskekôrka)

KURSLEDARE
Juan José Martinez Almansa. Juan är en omtyckt och entusiastisk lärare med många års erfarenhet av att lära ut sitt modersmål.

KURSLOKALEN
Lokalen ligger i Vasastan. Spårvagnshållplats Vasa Viktoriagatan.
En trappa upp utan hiss. Ej handikappanpassad.

BRA ATT VETA
Du får en bekräftelse när du genomfört din anmälan. Sedan skickar vi en kallelse/faktura ca 14 dagar före kursstart.
Kallelsen skickas i separata mail till den e-postadress som du anger. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen istället med vanlig post.
Mycket information skickas även på mobil, därför behöver vi denna också.