Språk

För dig som vill lära dig spanska från grunden. I kursen får du öva på spanska inför olika vardagssituationer, presentera dig själv, prata om dina intressen, bestämma ett möte med någon, mm. Vi kommer jobba med konversation, grammatik och ordförråd. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 10 tillfällen.

Förkunskapskrav
Inga. Denna kurs är för dig som är helt nybörjare. Har du studerat spanska tidigare så titta gärna på kursen "Spanska Fortsättning A1" eller "Spanska för resväskan A1 digital".

Kurslitteratur
Hola - spanska för resan
Textboken ISBN 9789157457905 samt övningsboken ISBN 9789157480859

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället.
Du hittar boken hos Adlibris.com eller hos Utbildningsstaden.se (The Book Corner).
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Helen Vollert. Helen har varit bosatt i Uruguay många år av sitt vuxna liv. Hon har lång erfarenhet av att lära ut spanska till vuxna, bl.a. 6 år på Sensus. Att lära ut spanska och följa varje deltagares framsteg är bland det bästa som finns, tycker Helen. Hon tycker också om resor, natur, konst och film.

Kurslokalen
Redbergsskolan ligger vid Redbergsplatsen.
Lokalen är tillgänglighetsanpassad. Hiss finns.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med informationsblad med vanlig post.
Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.