Språk

En kurs för dig som vill fördjupa dina spanskakunskaper genom praktiska övningar. Dialogen ligger i fokus för att du ska få självförtroende och vanan att prata. Konversation varvas med glosor, fraser och grammatik, för att underlätta att du ska kunna fortsätta lära dig språket på ett framgångsrikt sätt. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 12 tillfällen.

Förkunskapskrav
Denna kurs är för dig som har grundläggande vokabulär och grammatik samt kan hålla en långsam konversation med enkla ordval. Du har gått motsvarande 3-5 terminer spanska eller läst för längesedan och önskar fräscha upp dina språkkunskaper.

Kurslitteratur
Caminando 2
ISBN 9789127438279
OBS att kursen startar på Unidad 4A, då gruppen under förra terminen kommit en bit in i boken.

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället.
Du hittar boken hos Adlibris.com eller hos The Book Corner på Rosenlundsgatan 3 (vid Feskekôrka).
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Cinthya Becerra. Cinthya kommer från Mexiko och hon har 14 år av erfarenheter som lärare. Hon älskar att undervisa språk och grammatik. Hon är en social person och gillar att träffa nytt människor.

Kurslokalen
Redbergsskolan ligger vid Redbergsplatsen.
Lokalen är handikappanpassad. Hiss finns.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med informationsblad med vanlig post.
Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.