Mat & dryck

OBS! Denna kurs är digital. Se mer information under kursupplägg.

Kursen riktar sig till dig som vill få ny inspiration till vad du kan göra i köket med svamp! Det finns så mycket mer än kantarellmacka att göra med dina svampfynd! Kanske har du gått kursen svamp del 1 och/eller 2 innan och vill ägna lite extra tid åt matlagning med svamp och få uppslag till nya rätter att laga med svampen som du hittar!

Under en eftermiddag pratar vi via videolänk om svamp i matlagningen och kursledaren Louise delar med sig av hur man kan laga ett par svamprätter. Träffen inleds med tips på hur man bör tillvarata olika svampar efter plockning.

Online-träffen sker i webverktyget Zoom. Länk kommer att mailas ut till deltagarna.

Det du behöver för att kunna delta i denna kurs är en dator, gärna med kamera, och en internetuppkoppling.
Kursen omfattar 1 synkron träff á 3 studietimmar i Zoom.

Förkunskapskrav
Inga.

Kurslitteratur
Består bland annat av inspelade föreläsningar som tillhandahålls digitalt av ledaren.

Kursledare
Louise Nevander. Louise är utbildad svampkonsulent och håller i svampkurser och svampexkursioner. Louise är medlem i Svampkonsulenternas Riksförbund. Utöver sin svampkunskap har Louise en mångårig bakgrund som ledare och pedagog.

Kurslokalen
Distans - kurs är online i webverktyget Zoom.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med informationsblad med vanlig post.
Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.