Språk

OBS! Denna kurs är digital. Se mer information under kursupplägg.

För dig som vill fortsätta lära dig engelska från grunden. I kursen får du öva på engelska inför olika vardagssituationer, presentera dig själv, prata om dina intressen, bestämma ett möte med någon, mm. Vi kommer jobba med konversation, grammatik och ordförråd. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.

Kursupplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 10 tillfällen. Online-träffarna sker i webbverktyget Zoom. Länk och instruktioner till Zoom mailas ut i samband med kursstart. Det du behöver för att kunna delta i denna kurs är en dator eller surfplatta (gärna med kamera ) och en internetuppkoppling.

Förkunskapskrav
Denna kurs är för dig som gått motsvarande 2-3 terminer engelska eller läst för längesen och vill fräscha upp dina kunskaper! Du kan förstå och använda enkla ord och fraser. Du har grundläggande vokabulär och grammatik samt kan hålla en mycket enkel konversation om din samtalspartner talar långsamt och tydligt.

Kurslitteratur
Stepping Stone Delkurs 1 och 2 Elevbok
ISBN 9789140695871
OBS att kursen startar på Unit 12, då gruppen under förra terminen kommit en bit in i boken.
Ledaren varvar mellan övningar från boken och annat material som hon tillhandahåller.

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället. Du hittar boken hos Adlibris.com eller hos The Book Corner. Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Meddelas senare.

Kurslokalen
Distans - kurs är online i webverktyget Zoom.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med informationsblad med vanlig post. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.