Lättläst version saknas
Tillbaka

LEDIGT JOBB - Verksamhetsutvecklare

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang.

Studieförbundet Vuxenskolan Gotland söker Verksamhetsutvecklare 50 % vikariat
Ett flexibelt och självständigt arbete med administration

Att arbeta som verksamhetsutvecklare innebär att arbeta självständigt och utåtriktat. Du bygger och underhåller kontakter med samarbetsorganisationer men skapar också nya kontakter med ledare, organisationer och föreningar. Det kan t.ex. innebära att stötta upp vid föreningsutveckling, starta studiecirklar/kurser och arrangera kulturarrangemang.

Du kommer också:

  • trendspana inför morgondagens behov av kurser och bildning för föreningar och allmänheten.
  • planera och genomföra möten och processer
  • budgetera, marknadsföra och administrera
  • rekrytera och introducera cirkelledare
  • söka projektmedel

Din profil:

Vi söker dig som har god lokalkännedom och ett brett kontaktnät på Gotland. Du trivs i möten med människor, är bemötande och serviceinriktad. Du har lätt för att kommunicera i tal, skrift och digitala miljöer. Du har lätt för att samarbeta med kollegor samt samarbetspartners. Du tycker det är roligt att arbeta i digitala arbetsmiljöer. Du stimuleras av samhällsfrågor och landsbygdsutveckling. Positivt om du har med dig erfarenhet inom den ideella sektorn.

För att lyckas som verksamhetsutvecklare är det viktigt att du har förmåga att ta initiativ, planera och genomföra aktiviteter och på ett strukturerat sätt nå uppsatta mål. Olika former av problemlösning är en del av det vardagliga arbete och du behöver arbeta proaktivt.

Mer om oss:

Att vara medarbetare inom SV handlar om så mycket mer än att bara utföra en arbetsuppgift eller göra det som står i en rollbeskrivning. Vi vill stärka demokratin i samhället och göra skillnad för den enskilda individen – varje dag.  Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete. Du kommer att ingå i vår positiva arbetsgrupp.

Anställningsform:

Vi erbjuder en vikarieanställning på 1 år omfattandes 50%, med möjlighet till förlängning och utökning i tjänstegrad. Målstyrd arbetstid vilket innefattar arbete vissa kvällar och helger. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Placering:

Vi har fyra kontor på Gotland och möjlighet finns även för en del distansarbete hemifrån.  

Kollektivavtal: IDEA/Unionen

Körkort och bil: Tjänsten innebär en del resor och därför är körkort och bil ett krav.

SV värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Skicka din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan vill vi ha per mail med personligt brev och meritförteckning senast 30 september 2022. Ansökan skickas till avdelningschef Petra Rönnestig petra.ronnestig@sv.se

Facklig representant Anna Tiles 0498-770823 anna.tiles@sv.se.

Vill du veta mer? Välkommen att höra av dig till avdelningschef Petra Rönnestig

Petra.ronnestig@sv.se 0498-770809