"En upptäcktsresa i färg, papper och tråd" - Både vått och torrt - måla och teckna på lump

"En upptäcktsresa i färg, papper och tråd" - Både vått och torrt - måla och teckna på lump

Konst, design

Denna workshop ingår i vår populära serie "en upptäcktsresa i färg, papper och tråd" (totalt 6 workshops). En upptäcktsresa där du får utmana ditt förhållande till olika tekniker och material. 2018 presenterar vi stolt 6 nya workshops. Inga förkunskaper behövs, vi experimenterar och det viktigaste är att du är nyfiken. Vi vill att du inspireras till att använda tekniker och färg på ett oväntat och lustfyllt sätt.
Boka hela upptäcktsresan eller välj enstaka tillfällen. 250 kr + material 50 kr/ workshop eller passa på och boka hela resan och få en workshop gratis. Hela upptäcktsresan 1250 kr + material 250 kr (boka hela resan enkelt genom att boka en workshop och skriv en kommentar att du önskar gå hela upptäcktsresan eller ring 0498-205070)

Det finns begränsat antal platser så anmäl dig direkt.
Samtliga workshops i serien är:
1. 19/2 Få koll på Kol - Teckna med kol på brunpapp. Kursledare Lisa Brodell.
2. 5/3 Svart-vita stygn i stunden - Brodera mera. Kursledare Elfrida Nilsdotter Ahlby.
3. 19/3 Leta rätt på din inspiration - Skapa din egen Inspirationskarta i collageform med färg, form och material. Kursledare Erika Åberg.
4. 9/4 Både torrt och vått - Måla och teckna på lump. Kursledare Lisa Brodell
5. 23/4 Färgsätt - Doppfärga papper och tyg. Kursledare Erika Åberg
6. 7/5 Måla med stygn - Collagebroderi och applikationer. Kursledare Elfrida Nilsdotter Ahlby.

Lisa Brodell är utbildad dekorationsmålare med inriktning på traditionellt dekorativt måleri, såsom träådring och marmorering. Hon arbetar både i privata och offentliga miljöer och driver företaget Lisas Måleri - Konst & Dekoration. Hon har tidigare arbetat med konst i skolan och har kurser i bl.a. marmorering, akvarell, teckning och träådring.