Musik, teater

Prova på teater - Barnteaterkurs i Rute
Under tre dagar får vi chansen att prova på teater! Genom lek utforskar vi möjligheten att uttrycka oss och berätta med hjälp av vår röst och våra kroppar. Vi kommer att testa på improvisation och karaktärsarbete i olika teaterlekar.

Dagarna delas upp i två delar: i den första delen värmer vi upp med lekar och testar på teaterövningar och i den andra delen förbereder vi oss för kort presentation inför publik bestående av familj och vänner den sista dagen. Mellan del ett och två så bjuds det på fika!

Måndag & tisdag kl 10-12, onsdag kl 9.30-12

Om ledaren:
Ylva Hanson är skådespelare och regissör. Hon tog examen från The Kogan Academy of Dramatic Arts i London 2014 och avslutade sin magisterexamen från Stockholms Konstnärliga Högskola 2021. Ylva har även läst musikteater för barn och unga på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Hon har arbetat som teaterledare på Ung Teater i Täby och har stor erfarenhet av att skriva, regissera och spela barnteater. I London arbetade hon med sagoprojektet ”Once Upon a Time” och ”Happily Ever After” och i Sverige har hon turnerat med familjeföreställningen ”Sagan om de två bönderna” som bland annat spelades i St Hans ruin under medeltidsveckan.

Bra att veta:
Denna kurs är för barn 5-8 år.
Barnen lämnas utan föräldrar, flera ledare finns på plats
Fika ingår, meddela eventuella matpreferenser