Djur, natur & miljö, Hälsa & välbefinnande

Önskar du kunna förstå dina djur bättre samt göra dig själv bättre förstådd? Har du en längtan efter att kunna kommunicera med djuren, men vågar inte tro på att du kan det?

Djurkommunikation – Själskommunikation är en fantastisk kurs som ger dig verktygen för att bli mer medveten om dig själv, ger dig förståelse för hur djurkommunikation fungerar och hjälper även dig inse att du kan kommunicera med djuren. Den innehåller övningar som hjälper dig att balansera dig själv, hitta din inre röst och följa din intuition. Kursen hjälper dig inse att du redan kan kommunicera med djuren, det enda du behöver göra är att tro på det. Och sist, men inte minst, så ger kursen dig enkla och pålitliga verktyg för att även du ska kunna uppleva tydlig kommunikation med djuren.

Kursen har tidigare hållits i olika former både på distans och på plats. Varje deltagare har fått en mycket större förståelse för sig själv och nästan alla har haft tydlig kontakt med djuren.

Inga förkunskaper

Upplägg:
Det blir två gånger med fokus på teori, två med mer fokus på samtal med djuren (då åker vi hem till någon med djur) samt ett tillfälle för repetition

Ledare
Beatrice Rudberg

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare
Sista anmälningsdag är 20190915


För anmälan eller mer information kontakta oss:
tel 0498-20 50 70 eller gotland@sv.se