Hälsa & välbefinnande

Vad är det som händer på natten när ljusets släckts, du blundar och vänder vakenheten inåt och överlämnar dig till sömnen och drömmarnas värld?
Drömmarna kan hjälpa oss att finna svar, lösa upp spänningar och stress och bl.a. kan vi bli medvetna om våra blockeringar och rädslor. En dröm är som ett personligt brev du skrivit till dig själv om natten och det är upp till dig om du tänker öppna brevet och läsa igenom det eller slänga det. I drömmen kan vi inte ljuga för oss själva, den påvisar ofta vad som pågår under ytan genom tydliga symboler. Den vill få oss att bli medvetna och att vakna upp för att skapa balans i våra liv och använda vår egen visdom.
Om vi lär oss att förstå och tolka symbolernas språk kan vi tydliggöra budskapen i drömmarna och har då oändliga möjligheter till självkännedom på alla plan där både växande och läkning kan uppstå.

Sokrates har sagt; " Kungsvägen till att lära känna dig själv går genom dina drömmar". Det finns inget drömtolknings facit att få svar ifrån, svaren finns inom var och en av oss och under denna stund kommer du att få ta del utav några enkla nycklar som du kan använda för att öka förståelsen av vad du vill meddela till dig själv på dina nattliga resor.

Förkunskaper
Inga

Upplägg
Vi träffas vid 5 tillfällen: 9 mars 16 mars 23 mars 30 mars 6 April

LedarenAnnika Lynton konstnärinna, soundhealer, dröm-symbol terapeut, yogalärare, massage & kroppsterapeut
Har arbetat med konst och alternativa hälsometoder i över 30 år. Älskar att inspirera och sprida vidare det som skapar gott för både människor djur och moder jord.

Studieförbundet Vuxenskolan Gotland
Har du någon fråga? Kontakta oss:
tel 0498-20 50 70 eller gotland@sv.se

Se alla våra kurser >>