En magisk färgsprakande helg

En magisk färgsprakande helg

Är du fascinerad av färg?
Välkommen till en kreativ helg full av färg tillsammans med våra inspirerande kursledare Lisa, Elfrida och Erika.

Vi kommer att prova olika material och tekniker – du får både teckna och måla. Färga papper, garn och tyg. Dessutom trycka med enkla tryckstockar och prova på lekfull enkel marmorering.

Varmt välkommen 20 och 21 oktober till två härligt kreativa dagar!

Kursledare:
Elfrida Nilsdotter Ahlby är utbildad konstnär som arbetar med både måleri och broderi - ofta i kombination. Hon drivs av kärleken till materialen och teknikerna oavsett projekt. Elfrida håller kurser i bland annat broderi, oljemåleri, tovning och andra slöjdkurser med olika inriktningar.

Erika är verksam författare, föreläsare och utbildad hemslöjdskonsulent. Hon ägnar sig helst åt ull och papper – stickning och klipp, men är nyfiken på det mesta. Erika undervisar i olika slöjd och hantverkstekniker och skriver hantverksböcker.

Lisa Brodell är utbildad dekorationsmålare med inriktning på traditionellt dekorativt måleri, såsom träådring och marmorering. Hon arbetar både i privata och offentliga miljöer och driver företaget Lisas Måleri - Konst & Dekoration. Hon har tidigare arbetat med konst i skolan och har kurser i bl.a. marmorering, akvarell, teckning och träådring.