"En upptäcktsresa i färg, papper och tråd" - Färgsätt - Doppfärga papper och tyg

"En upptäcktsresa i färg, papper och tråd" - Färgsätt - Doppfärga papper och tyg

Denna workshop ingår i vår populära serie "en upptäcktsresa i färg, papper och tråd" (totalt 6 workshopar). En upptäcktsresa där du får utmana ditt förhållande till olika tekniker och material. 2018 presenterar vi stolt 6 nya workshops. Inga förkunskaper behövs, vi experimenterar och det viktigaste är att du är nyfiken. Vi vill att du inspireras till att använda tekniker och färg på ett oväntat och lustfyllt sätt.
Boka hela upptäcktsresans workshops eller välj enstaka. 250 kr + material 50 kr/ workshop eller passa på och boka hela resan och få en workshop gratis. Hela upptäcktsresan 1250 kr + material 250 kr (boka hela resan enkelt genom att boka en workshop och skriv en kommentar att du önskar gå hela upptäcktsresan eller ring 0498-205070)

Det finns begränsat antal platser så anmäl dig direkt.
Samtliga workshops i serien är:
1. 19/2 Få koll på Kol - Teckna med kol på brunpapp. Kursledare Lisa Brodell.
2. 5/3 Svart-vita stygn i stunden - Brodera mera. Kursledare Elfrida Nilsdotter Ahlby.
3. 19/3 Leta rätt på din inspiration - Skapa din egen Inspirationskarta i collageform med färg, form och material. Kursledare Erika Åberg.
4. 9/4 Både torrt och vått - Måla och teckna på lump. Kursledare Lisa Brodell
5. 23/4 Färgsätt - Doppfärga papper och tyg. Kursledare Erika Åberg
6. 7/5 Måla med stygn - Collagebroderi och applikationer. Kursledare Elfrida Nilsdotter Ahlby.

Erika är verksam författare, föreläsare och utbildad hemslöjdskonsulent. Hon ägnar sig helst åt ull och papper – stickning och klipp, men är nyfiken på det mesta. Erika undervisar i olika slöjd och hantverkstekniker och skriver hantverksböcker.