Hantverk & konst

Vill du veta mer om hållbart mode och fundera kring textilkonsumtion, trender och hur vi vårdar våra plagg, tillsammans med oss.

Välkommen till en rolig, inspirerande och unik kväll i Röda Korsets secondhand butik där du med hjälp av stylistens råd får tips att hitta just din unika stil! Du kommer få med dig matnyttiga tips om styling och förhoppningsvis flera nya aha-upplevelser!

Upplägg
Vi kommer skicka ut en uppgift till er innan kursstart där ni får skapa en moodboard-dvs ett kollage som beskriver er stil, favoritfärger och mönster. Utifrån detta tar stylisten fram en/ett par looks till varje deltagare av dem plagg som finns i secondhand-butiken just den dagen.

Förkunskaper Inga

Bra att veta Detta är en av två träffar, gå en eller båda, det är valfritt. Vid andra träffen uppdaterar och pimpar vi de plagg som du nu av någon anledning inte använder i din garderob.

Se mer på kursen Aktivera din garderob - Remake

Kursen hålls i samverkan mellan Studieförbundet Vuxenskolan och Röda Korset

Ledaren Ann-Charlotte Malm har sin syateljé hemma i Västerhejde och driver där sitt sömnadsföretag AC re:Make. Hon har gått en mängd olika sömnadskurser genom åren och älskar återbruk! Att hitta nya användningsområden för det som vi normalt tycker är ”skräp” gör henne lycklig! Detta hoppas hon nu få delge fler och sprida kreativ glädje.

Datum/tid När det är möjligt med säkra fysiska träffar - detta är en intresseanmälan vi kontaktar dig med ett erbjudande om plats på kursen när vi har datum och tid.

För mer information kontakta oss: tel 0498-20 50 70 eller gotland@sv.se