Hälsa & välbefinnande

Dans- och rörelseimprovisation (ej genrespecifik)

Nivå: öppen - den här kursen kan du gå oavsett förkunskaper (vare sig du är nybörjare eller på avancerad nivå), kursen anpassas till gruppens deltagare.
Ett utrymme för både eget och gemensamt dansutforskande där du får möjlighet att uttrycka dig med din kropp, skapa, utveckla din egen dans och förmåga att improvisera. Vi kommer att arbeta med lyssnande i fokus, göra både grundläggande och mer avancerade övningar i improvisation samt jobba med avspänning för ökad kroppsmedvetenhet.

Ledaren Anna E Weiser:
Improvisatör och tonsättare/tonkonstnär. Anna började i musiken, vidare till nutida dans och improvisation (studerade för Bo Madvig, DK, studerade improvisation och kontaktimprovisation för olika dansare i den göteborgska dansscenen under flera år), kom tillbaka till musiken, denna gång som tonsättare/tonkonstnär (utbildad vid Tonsättarskolan och Kungliga Musikhögskolan), och utbildar sig nu till rörelsepedagog i BMC, Body Mind Centering. Kropp, lyssnande, tanke, frihet att röra sig emellan, det är improvisation för Anna.

Lokal
S:t Hansskolans Aula

Information
Start: 7/2
Slut: 25/4
Ingen kurs v 9 (sportlov) eller v 16 (påsklov)

----------------------------------------------------------------
Se alla våra kurser >>