Media & kommunikation

Innehåll
Erika Åberg ger oss en kortare orientering och genomgång av befintliga plattformar - vad har du och ditt företag för nytta av sociala medier? Facebook, Instagram, Etsy och några olika webbutikslösningar bland annat. Vad passar dig och vad har du glädje av? Vi tittar på goda exempel, möjligheter och får en överblick över vad som finns tillgängligt. Fokus på att titta på olika kombinationer och arbetssätt, tilltal och hur du skapar en kommunikations- och marknadsföringsplan som passar just dig och din vardag!

Kvällen riktar sig framförallt till dig med ett mindre företag inom skapande/kreativitet, men passar alla som vill lära sig mer om olika digitala plattformar och hitta kommunikationsmodeller för sitt företag eller sin förening.

Ledaren
Erika Åberg är verksam författare, föreläsare och utbildad hemslöjdskonsulent. Hon arbetar mycket med kommunikation och inspiration inom slöjd och konsthantverksområdet med tidigare erfarenhet av att stötta och utveckla kommunikation och verksamhet för företag inom området.

I samverkan med Textil Gotland.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
tel 0498-20 50 70 eller gotland@sv.se