Medveten andning

Medveten andning

Hälsa & välbefinnande

En bra andning kan förändra ditt liv
Försämrade andningsvanor berövar din kropp livsviktigt syre vilket sätter ned din förmåga att förbränna fett, tillverka energi, tänka en tanke, röra en muskel, smälta mat eller ta hand om en bakterie. Det glädjande är att försämrade andningsvanor kan förbättras så att de negativa hälsoeffekterna kan vändas.

Vetenskaplig forskning bekräftar den läkande kraften i vårt andetag
Det finns en uppsjö av forskningslitteratur som bekräftar kopplingen mellan bra andning och hälsa, såväl som sambandet mellan försämrad andning och hälsoproblem. I bok, Medveten Andning, finns det fler än 120 vetenskapliga referenser. Bevisen är otvetydiga – ju sämre vi andas, desto sämre hälsa har vi.

Dr. Andrew Weil är välkänd över hela världen tack vare att han under lång tid varit en föregångare och ledande kraft för att sprida integrativ medicin. Inom integrativ medicin ses läkning som en helhet där kropp, tankar, känslor och själ hänger ihop och påverkar varandra. Dr. Weil, som har sålt mer än 10 miljoner hälsoböcker, säger: ”Om jag var tvungen att begränsa råden om ett hälsosamt liv till ett enda tips, då hade det varit att helt enkelt lära sig andas på ett bra sätt.”

Maud Hultqvist är utbildad andningsinstruktör i medveten andning och kan hjälpa dig om du vill förbättra din andning. Hon är utbildad rehabiliterings konsult, stress och friskvårdsterapeut. Ett av de mest effektiva redskap för att förbättra sin hälsa som Maud kommit i kontakt med är att bli medveten om sin andning.

I kursavgiften på 1350:- ingår även boken Medveten andning, träningsredskapet relaxatorn och tejp (värde 450 kr)
Datum för kursen: 13/3 20/3 27/3 3/4 och den 8/5
Obs första tillfället kl: 18:30-20:30.

Alla har behov av återhämtning!
Håll dig frisk genom sunda levnadsvanor. Hitta den inriktning i vårt utbud som passar dig bäst och pyssla om dig lite extra. Tänk på att du kan använda det friskvårdsbidrag som många arbetsgivare ger sina anställda.