Beteendevetenskap

Välkommen att delta Gratis på introduktionsseminarium om Mindfulness baserad stressreduktions

Vill du bara veta mer om vad Mindfulness är eller är du intresserad av att gå en 8 veckors kurs så är du varmt välkommen till detta introduktions seminarium under onsdagen den 23 januari kl 19:00-20:15 på Kupan i Hemse (gårdshuset) med Rita Anttila som kursledareMindfulness kurs startar den 21 januari kl. 18.00-20.00 i Visby på Lila Shala eller 30/1kl 18:30-20:30 i Alva

Ledare Rita Anttila
Röster från deltagare i tidigare kurser..

"Jag har gått i KBT-terapi i 6 månader förut men anser att MBSR är otroligt mycket mer givande ! MBSR ger riktiga verktyg att använda för både kropp och själ"

"Kursledaren var så bra på att förklara så att man förstod övningarna på ett bättre sätt så att det blev lättare att göra övningarna hemma. Jag kan varmt rekommendera andra att gå kursen. Alla skulle behöva gå en sån här kurs"

"Jag kan absolut rekommendera cirkeln till andra. Det är ett utmärkt verktyg både (helst) förebyggande vid stress/sjukdom (tänk om jag hade kunnat praktisera detta INNAN strålningen vid min behandling mot cancer men även som rehabilitering efter trauma. Mycket bra!"

"Jag kan verkligen rekommendera kursen till andra. En kurs att gå fler än en gång. Superkurs!"


Anmälan till: mindthemind.nu/kurs
facebook: mindthemind
mail: rita@mindthemind.nu
mobilnummer: 0736-888684