Naturfoto på Stora Karlsö

Naturfoto på Stora Karlsö

Upptäck Stora Karlsös storslagna natur genom fotografens öga!
Bo exklusivt i fyren med helpension tillsammans med fotograf Roine Magnusson som ledare för fyra dygns fotoworkshop. Kursen innehåller en individuell fotografisk vägledning med möjlighet till att utveckla sin egna inre kreativitet. I september har ön stängt för dagsbesökare, fågelskyddet har upphört, och du har chans att utforska alla delar av ön.

Roine Magnusson känner ön utifrån ett fotografiskt perspektiv och kan visa platser som få andra känner till. Tillsammans med författarna Åsa och Mats Ottosson gav han 2015 ut boken Stora Karlsö – bilder från ett paradis (Votum 2015).

Fotokursen delar ön med deltagarna i den qigong-kurs som Åsa och Mats Ottosson leder samtidigt. Kurserna samsas i restaurang och bastu och delar kostnaden för båttransporten mellan ön och Klintehamn.

Kurstid
Båten ut till Stora Karlsö går från hamnen i Klintehamn den 6 september senast kl. 17. Du betalar båtresan vid båten i hamnen.

Båten tillbaka till Klintehamn går på söndagen kl. 12.30.

Inkvartering
Inkvartering sker i flerbäddsrum i fyrbyggnaderna uppe på platån, varifrån man har en vidunderlig utsikt i alla väderstreck. Lakan och handdukar ingår, men ta gärna med en extra badhandduk. Tillgång till kök med kyl finns. Lista med lämplig utrustning skickas till deltagarna innan kursstart.

Mat
Helpension med mat i Karlsörestaurangen, från middag på ankomstdagen till och med brunch på avresedagen.

Kostnad preliminärt för 2018
7.800 kr för kurs, mat och boende.

Tillkommer:

• Båtresa Klintehamn–Stora Karlsö t o r betalas vid avresa från Klintehamn. Kostnaden beror på antalet deltagare, eftersom qigong- och fotokurserna tillsammans abonnerar båten. Med totalt 16 deltagare (qigong+foto) blir kostnaden 500 kr/person, om vi är fler blir den lägre, om vi är färre blir den högre.

• Resa till och från Visby för den som kommer från fastlandet. Välj gärna ombokningsbara biljetter. När man är på en liten ö i Östersjön händer det att man blir inblåst.

OBS! Reservation för ändringar

Mer information och anmälan
Anmälan senast 6 augusti 2018 till Studieförbundet Vuxenskolan, vxl 0498-20 50 70, gotland@sv.se eller direkt på hemsidan www.sv.se/gotland. Ange kurs, namn, telefonnummer och e-post. Efteranmälan tas emot i mån av plats.

För mer information om kursen får du gärna kontakta kursledaren Roine Magnusson: tel 070-541 38 30, e-post roine@roineimages.com

http://www.roineimages.com/

Roine Magnusson på Facebook