Samhälle, Hållbar utveckling

Om att driva eget, bygga självförtroende och lära sig ta betalt.

Innehåll
En inspirerande föreläsning om entreprenörskap med Johanna Leymann. Om att lyfta blicken, våga utgå från sig själv och vara helt värderingsdriven i sitt företagande.

Johanna pratar om att bygga självförtroende, lära sig ta betalt och vikten av att alltid vara schysst. Hon utgår från sina egna erfarenheter och den kunskap hon förvärvat efter mer än 13 år med eget företag. En öppen och ärlig föreläsning om strategier när det gäller intäktsben, varumärkesbyggande och att hitta livsbalans. Föreläsningen berör såväl det härliga som det jobbiga med att driva eget. Föreläsningen är kostnadsfri men anmälan behövs senast 29/9.

Föreläsare
Johanna Leymann är föreläsare, författare och oberoende opinionsbildare inom hållbart mode, med över 15 års erfarenhet. Hon driver podcasten Slowfashionpodden och instagramkontot @johannaleymann.se. Johanna har skrivit fyra böcker inom hållbarhet, varav två helt om kläder och textil: Slow fashion – din guide till smart och hållbart mode samt Klä barnen – växa, ärva, fixa, laga (båda tillsammans med Jennie Dahlén och utgivna av Ordfront förlag). Läs mer om Johanna på johannaleymann.se
fotograf bild: Linnéa Jonasson Bernholm

Växtbaserad fika och lunch ingår, anmälan behövs.

Omställningskultur finansieras av Tillväxtverkets EU-medel, Region Gotland och Kulturum. Projektägare är Tillväxt Gotland.

Studieförbundet Vuxenskolan Gotland
Har du någon fråga? Kontakta oss:
tel 0498-20 50 70 eller gotland@sv.se