Hälsa & välbefinnande

TAI CHI

Meditation i rörelse. En träningsform som ökar energiflödet i hela kroppen och bygger upp kroppen inifrån. De inre organen stimuleras och rörligheten i muskler och senor ökar. Träning både för sinnet och kroppen.

Visby tisdagar 18.00- 20.00. Vi börjar den 28 augusti och slutar den 14 november. Första timmen tränar nybörjare och fortsättare tillsammans därefter har vi en gemensam testund. Den andra timmen är det träning för dig som kan den första tredjedelen av formen.

Vi kommer att vara i Orionskolans stora sal, i det nya huset, ingång från skolgården, Artillerigatan 8 i Visby. För anmälan kontakta Jenny Lundahl, telefon 072 705 35 55 eller mejl lundahl.jenny@gmail.com. Kostnad för tolv gånger: 700 kr för nybörjare och 1100 kr för fortsättare. Kursen genomförs i samarbetet med Studieförbundet Vuxenskolan. Avgiften sätts in på konto 6631 559 362 668.

Alla har behov av återhämtning!
Håll dig frisk genom sunda levnadsvanor. Hitta den inriktning i vårt utbud som passar dig bäst och pyssla om dig lite extra. Tänk på att du kan använda det friskvårdsbidrag som många arbetsgivare ger sina anställda.