Hälsa & välbefinnande

Nya tidens mentala träningsform är här!

Träningspass för själen är till för att må bra mentalt och själsligt, lika med ett träningspass på gymmet så väljer du själv hur mycket du vill ta i, i det här fallet hur djupt i ditt undermedvetna du vill gå. En kittlande upplevelse.

Träningspasset är upplagt på att Ida leder dig genom en skön och behaglig meditation för att nå det ditt undermedvetna vill säga dig. Därefter erbjuds en kortare fika, sedan återgår vi till att reflekterar och triangulera blockerande energi.

Vi gör det i grupp för det blir kraftfullare medvetenhet i alla som deltar, din medvetenhet hjälper någon annan. Den energi du frigör som får dig att känna dig hel om den existerar i någon av dom andra deltagarna så kommer den frigöras även hos hen. Så genom att delta hjälper du även någon annan. Hur vackert är inte det!

Denna kväll är till för att lösa upp en blockering kopplat till kvällens ämne som hindrar dig, eller lösa upp händelser som upprepar sig i olika former, vill du skapa större förståelse till dig själv. Det gör dig gott och det är något vi alla behöver.

Ord från tidigare deltagare:
"Workout med Ida har gett mig större kärlek till mig själv, det hände märkliga och bra händelser efter som var svåra att förstå och förklara för andra, "

"Min själ har verkligen längtat efter något sånt här, så rätt i tiden. Det var en annorlunda upplevelse men underbar"

"Wow det här borde verkligen alla pröva på! Stort tack till Ida som fick mig att känna mig som jag var i ett rum fyllt av mjuka kuddar så tryggt och omhändertagande"

Ledare:
Ida Hultqvist, Soulful Transformation Terapeut