Hantverk & konst

Läs vår aktuella information gällande Covid-19 här >>
DENNA KURS HÅLLS UTOMHUS enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer


En grundkurs där vi målar utifrån 17 livsprinciper som ursprungligen kommer från den indiska vedafilosofin och som kan beskrivas som en kompass för konsten och för livet.
I Vedic Art ställs inga krav på prestation. Då vi skapar utan krav blir vi mer närvarande i nuet, utvecklas i vår egen takt, målar utifrån känslan och hittar alltmer vårt eget kreativa uttryck.

Du kan komma till en kurs utan att ha hållit i en pensel tidigare. Du kan även ha målat mycket tidigare och alla däremellan. Alla kan ha stor glädje av Vedic Art. En utmärkt metod som fungerar som rehabilitering i din egen takt.

Förkunskaper
Inga.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår ej, ta med eget eller kan köpas av ledaren.

Upplägg
Vi träffas under 6 dagar i juli, kursen är uppdelad i 2 tillfällen med 3 dagar vid varje tillfälle. Steg 1: 15-17 juli, steg 2: 21-23 juli.

Övrigt
Fika, fm/em och lättare lunch ingår.

Ledare
Camilla Munthe, född och uppvuxen i Lummelunda. Efter ett antal år i bl.a Visby och Italien nu tillbakaflyttad till Lummelunda socken. Började 2019 måleriet som en slags rehabilitering. Utbildad Vedic Art-lärare och driver CamiCon art.

Välkommen till Gamlegårds på norra Gotland
Gamlegårds ligger i Rute socken på norra Gotland, ca 45 minuter från Visby, och 15 minuter till Fårösund. Till Valleviken är det promenadavstånd, där det finns bad och restaurang.

Hos oss kan du gå på någon av våra spännande kurser, du kan även hyra boende hos oss när du går på kurs.

Hit kan du också komma för att koppla av i vår lugna oas. Gården ligger inbäddad i en fin grönska och med en härlig gårdsbild, gränsar till det nybildade naturreservatet Siglajvs.

Buss nr 20 går mellan Visby och Fårösund, vi hämtar vid hållplatsen Rute kyrka för dig som går på kurs.

Har du frågor kring denna kurs eller vill du boka övernattning ring: Helen 070-289 82 45 eller mejl: info@gamlegards.se