“Är det inte väldigt svårt att måla akvarell” frågar många! Jo det är svårt, utmanande och väldigt roligt och inte alls omöjligt, inte ens för barn. Så alla kan…
Men man måste ha bra papper, bra penslar, bra färger och sedan vara redo att leka med färgerna. Gärna skissa former med penna innan man går till verket.
Måla med akvarell! Ett underbart sätt att använda sin kreativitet. Vare sig du är nybörjare eller vill utveckla dina färdigheter så erbjuds du en härlig dag på Kattlunds.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Kursmaterial
Bra akvarellpapper köpes på plats. Medtag egna penslar och akvarellfärger.

Upplägg
Datum för kursen är: 8 juli
Kaffe och lunch ingår i deltagaravgiften.

Ledaren
Ninni Ingrid Westerman. Konsthantverkare och konstnär med eget galleri Ninnis Galleri i Silte på södra Gotland. Efter många år som gymnasielärare gick Ninni konstutbildning på Gotlands Konstskola 2009. Därefter har bildskapandet fått huvudrollen, och utvecklats med många akvarellkurser för olika konstnärer och många utställningar. De senaste två åren har Ninni varit ledare för nybörjarkurser både på Gran Canaria och på Gotland. Ninni är medlem i KIF/KRO, Öppna Ateljéer Gotland, Uppsala konstnärsförening, och Textil Gotland.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
gotland@sv.se