Tillbaka

Hälsa

Välkommen till vårt nystartade Hälsocafé i Visby! 

Kom och lyssna på olika hälsoföreläsare, få kunskaper och bli inspirerad att vårda din hälsa. Träffa andra hälsointresserade och olika terapeuter som jobbar med hälsa på ön.

Kostnad: 70 kr - i priset ingår två hälsoföreläsningar på ca 30 min vardera samt en hälsosam fika - allt är vegetariskt, gluten- & laktosfritt.
Läs mer och anmäl dig här >>

1 december:
Marita Håkansson, kinesiolog & holistisk terapeut, driver BrunnskogsHälsan i Väskinde. Kommer under kvällen dela med sig av handfasta metoder hur du kan boosta din kropp själv med enkelt inför vintern - men även för en hållbar hälsa.

Annika Lynton, konstnärinna, soundhealer, dröm-symbol terapeut, yogalärare, massage & kroppsterapeut. Har arbetat med konst och alternativa hälsometoder i över 30 år.

Annika kommer att prata om hur du kan tolka dina drömmar och vad som pågår när du sover. En dröm är som ett personligt brev du skrivit till dig själv om natten och det är upp till dig om du tänker öppna brevet och läsa igenom det eller slänga det.2022, kommande datum att spara - första onsdagen i månaden:
2 februari
2 mars
6 april
4 maj