Podcast

Hösten 2014 inför valet så tog vi fram tre podcasts för att försöka råda bot på att mindre än 20% av målgruppen människor med intellektuella funktionsnedsättningar går och röstar. Tillsammans med två ur målgruppen har vi intervjuat representanter från samtliga partier och sammanställt tre podcasts.
Annette Strandberg och Peter Ingemarsson har tagit fram frågor de tycker är relevanta och därefter har Peter agerat reporter i samtliga intervjuer.

Program 1:
Reporter Peter Ingemarsson intervjuar Jana Nilsson (Socialdemokraterna)och Ann-Charlotte Stenkil (Moderaterna)

Program 2
Reporter Peter Ingemarsson intervjuar Kerstin Hurtig (kristdemokraterna), Stefan Edlund (Miljöpartiet) och Marianne Nord Lyngdorf (Folkpartiet)

Program 3
Reporter Peter Ingemarsson intervjuar Lars-Åke Erlandsson  (Vänsterpartiet), Erik Hellsborn (Sverigedemokraterna) och Christofer Bergenblocks (Centerpartiet)

 

 

#Civilpodden

Civilpodden är en poddradio om eldsjälar, föreningsfolk, idésprutor, inspiratörer och sociala entreprenörer runtom i Gävleborgs län. De pratar med engagerade människor nära sig och förmedlar den lokala drivkraften. Civilpodden är en del av Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg. Här hittar ni podden.