Videoklipp

Ett urval av våra videoklipp samlas här. För att se alla besök vår kanal på Youtube som du hittar här.

Dansa studio i Varberg höll en fantastisk julföreställning 2015 med temat "Ge freden en chans".

 

Mitt val är ett projekt vars syfte är att få fler personer med intellektuell funktionsnedsättning att rösta i de allmänna valen.

 

Känner du för att prova något nytt eller bli inspirerad? Vi kan erbjuda spännande kurser, föreläsningar och evenemang runt om i hela Halland. Välkommen till oss på Studieförbundet Vuxenskolan!

 

 

Hösten 2015 arrangerar alla studieförbunden i Sverige en gemensam musikfestival som går under namnet Världens största musikfestival. I filmklippet ovan möter vi trummisen Tilda och indiepop/rockbandet Avenine från Halmstad. Vi besökte dem i deras replokal när de repar inför festivalen!

Hör hela deras singel At four här: https://www.youtube.com/watch?

 

 

 Vad är en SV Arena för något? Här berättar Julia och ni får se exempel från en arena med tema lokal integration som var i Varberg våren 2015.

 

I Varbergs kommun är det tema fred under hela 2015 som går under namnet "Varberg calling for Peace". På internationella kvinnodagen så dök vår fredssäng upp för första gången. Det bjöds på tal, musik, sagostund mm.

 

Del 2 av 3 med Fredssängen.

 

Del 3 av 3 med Fredssängen.

 

 

 

I Halmstad bedriver vi ett projekt som heter KIX, det står för Kreativitet, Inspiration och Xtra mycket kärlek, syftet är att skapa meningsfulla fritidsaktiviteter till unga med funktionsnedsättning. Se ett nedslag från vad de hittar på.

 

 

Det pågår massor av olika hantverkscirklar i Halland. Här får ni se några av dem och vad de skapar för något.

 

 

 

Ett klipp från Dansastudios vårföreställning 2014.