Musik, teater

Handling


1000 decibel är en föreställning om att bryta normer år 2021. Att inte kunna vara tyst när alla andra är tysta. Att vilja förändra men börja tvivla. Genom karaktären Vera får vi se hur samtiden formar unga tjejer, hur unga tjejer formar sig själva. Hur det är att leva i ett samhälle som anses vara jämställt och demokratiskt. Vi får tillsammans med en ensemble ta del av dagens feministiska kamp, ta del av Veras verklighet. Med hjälp av livemusik får vi se det som finns under ytan.


Ungteatra är nu tillbaka med en nyskriven föreställning som återigen skildrar samhället ur ungdomars ögon. Tillbaka, redo att skrika i 1000 decibel!Ungteatra är en ”Vi är unga”förening som verkar i Varberg med stöd av studieförbundet vuxenskolan och idé centralen. Vi är en förening som med hjälp av scenkonst ifrågasätter normer och belyser frågor kring jämställdhet och jämlikhet i samhället. En förening för enbart ungdomar som jobbar för ett samhälle med acceptans för olikheter.


Ungteatra samarbetar med Idécentralen, Varbergs kommun samt Halmstad kommun.Biljetter


Föreställningen visas på Nolltrefem i Halmstad. Anmäl dig och ange antal biljetter här för att boka. Insläpp ca 30 minuter innan. Vid entréen uppge det namn som biljetterna är bokade i. Ej numrerade platser och fri entré.