Är det här verkligen glutenfritt? Lär dig baka utan gluten!

Är det här verkligen glutenfritt? Lär dig baka utan gluten!

Mat & dryck

Är det här verkligen glutenfritt? Det här är kursen för dig som vill imponera på dina kalasgäster med fantastiskt goda, glutenfria bakverk på schyssta råvaror. Det utgår inga rabatter i denna kurs


Målgrupp


Till dig som vill utveckla dina färdigheter i bakning oavsett nivå. Inga förkunskaper krävs, kursen anpassas efter deltagarna.


Mål


Du ska känna att de går från kursen med ny kunskap om såväl gluten som bakteknik och råvaror. Dessutom med en stor dos inspiration i form av nya recept och idéer.


Innehåll


Kursen är ett kalas! Vi börjar med en teoretisk genomgång varefter vi bakar oss igenom några olika glutenfria recept som vi mot slutet presenterar snyggt. Sedan har vi avsmakning under diskussion och utvärdering där det finns gott om tid för frågor och funderingar om allt som rör det glutenfria ämnet.


Studiematerial


Råvaror vi använder under dagen ingår. Recepthäfte får man med sig hem. Ta med förkläde!.


Om kursledaren


Linda Klintefjord är en dessertkreatör och matnörd som har arbetat med glutenfri bakning på olika sätt sedan 2010. Bakboksförfattare, drivit ett par caféer, hållit kurser och föreläsningar.