Musik, teater

Kursbeskrivning


Lär dig spela det fantastiska instrumentet dragspel för Håkan Widar. Skicka in din intresseanmälan här så kontaktar vi/Håkan dig för att se vilken grupp du passar bäst i utifrån kunskapsnivå och plats i grupperna.


Målgrupp


De här kurserna riktar sig till nybörjare eller fortsättning. Olika dagar och tider beroende på nivå men kurserna startar i januari 2023. Finns det ej plats i lämplig grupp får du stå i kö.


Mål


Efter avslutad kurs har du lärt dig spela enklare ackord på dragspelet eller utvecklat din tidigare kunskap, beroende på din nivå från början såklart.


Innehåll och anmälan


För mer information och anmälan, kontakta gärna Håkan Widar på mail hakan.widar@bahnhof.se eller så gör du en intresseanmälan här på hemsidan så förmedlar vi kontakt.


Söndagsgrupperna håller till i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Östra Långgatan 40 medan tisdag och onsdagsgrupperna håller till på Eliasa gård i Södra näs. På våren brukar det vara en dragspelskonsert ihop med Kulturskolan i Varberg.


Studiematerial


Du behöver ha med eget dragspel på kursen. Ni använder er av lite olika noter och däribland Dragspelsskola.se av Håkan Widar.


Gruppstorlek


Dessa kurser har plats för 5 deltagare/grupp.


Om kursledaren


Håkan är högskoleutbildad dragspels- och accordeonpedagog vid SMI, Stockholms musikpedagogiska institut. Har har arbetat som dragspelspedagog vid studieförbund, kulturskolor och gymnasial estetutbildning sedan 1979.


Håkan Widar 250x337.jpg