Samhälle

Workshop från Idé till projekt! Har Du en idé men vet inte hur Du ska genomföra den som ett projekt. Här får Du möjligheten att bolla Din idé med andra och få tips om hur man kan göra för att förverkliga den.


Mål


Efter kursen kommer deltagaren att ha en tydlig bild över vad som krävs för att genomföra en idé till ett projekt/arbete. Deltagarna får tips och förslag på möjligheter och kommer att ha en tydlig förståelse för idéns bärighet och genomförande.


Innehåll


Kursledaren visar på idéer som genomförts. Bakgrund, hinder, resurser, ekonomi m m. Hur skriver man en plan och vad bör man tänka på? Vilka kontakter är viktiga och vilka förutsättningar har idén för ett genomförande


Om kursledaren


Dorrit Olander von Renteln, kulturentreprenör, föreläsare, kursledare, certifierad Coach, frilansskribent, licensierad Halmstadguide, har projektledarkompetens och nybliven pensionär på deltid. Hon är en entusiastisk, driftig och hängiven person som med nyfikenhet och erfarenheter alltid är redo för nya möten med människor och kunskaper.