Mat & dryck

Gör tårtor som ett proffs!
Ta ditt tårtbakande till nästa nivå! Hur du jobbar med naturliga råvaror, kombinerar smaker och dekorerar vackert. Här utgår inga rabatter!


Målgrupp


Den som vill ta sitt tårtbakande till nästa nivå. Viss erfarenhet av hemmabakning rekommenderas men är inte ett krav.


Mål


Att utveckla sitt tårtbakande och utmana sin egen nivå.


Innehåll


I den här kursen får gräddtårtan kliva åt sidan ett slag. Vi kommer att prata bottnar, fyllningar i form av mousse, pannacotta och bavaroise. Vi provar att baka, spritsa med italiensk maräng, dekorera med ”moussebollar” och annat som vi tillverkar själva. Vikten av bra råvaror är i fokus. Vi utgår från grundrecept som enkelt anpassas efter tycke, smak och vad säsongen erbjuder.


Studiematerial


Råvaror och recepthäfte ingår. Ta med förkläde!


Om kursledaren


Linda Klintefjord. Dessertkreatör, föreläsare och matnörd. Tidigare caféägare.