Mat & dryck
Gör tårtor som ett proffs! Ta ditt tårtbakande till nästa nivå! Lär dig hur du jobbar med naturliga råvaror, kombinerar smaker och dekorerar vackert. Kursen hålls på Annies gård i Haverdal.Här utgår inga rabatter!
Den som vill ta sitt tårtbakande till nästa nivå. Viss erfarenhet av hemmabakning rekommenderas men är inte ett krav.
Att utveckla sitt tårtbakande och utmana sin egen nivå.
I den här kursen får gräddtårtan kliva åt sidan ett slag. Vi kommer att prata bottnar, fyllningar i form av mousse, pannacotta och bavaroise. Vi provar att baka, spritsa med italiensk maräng, dekorera med ”moussebollar” och annat som vi tillverkar själva. Vikten av bra råvaror är i fokus. Vi utgår från grundrecept som enkelt anpassas efter tycke, smak och vad säsongen erbjuder.
Råvaror och recepthäfte ingår. Ta med förkläde!
Linda Klintefjord. Dessertkreatör, föreläsare och matnörd. Tidigare caféägare.