Hälsa & välbefinnande

Beskrivning


Du som vill leva ditt liv utifrån kärlek och medvetenhet! Du som vill ta tillbaka makten och styra över ditt sinne och ditt liv! Vi lever i en värld då många upplever stress och oro, vilket kan leda till ångest. Går det att förändra?


Kan man • hitta livsglädjen • finna inre lugn • känna frihet • slippa oro, ångest, stress • bli fri från medberoende


Jeanette Mård har erfarenheter av hur det är att leva med stress, känna ångest, att inte våga ta sig ut.


Innehåll


Du har nu möjlighet att under 1,5 timma ta del av Jeanettes väg till ett balanserat och välmående liv! Hon tar dig med in i färgernas magiska värld - Aura-Soma, som är en färgterapi och hur hon tillsammans med Kognitiv beteendeterapi, KBT, har funnit sin väg att sätta ord på känslor som varit nedtryckta, blivit medveten om mönster, beteenden, präglingar för att sedan gå till handling och skapa förändring! Meditation är något som också hjälper henne att finna inre lugn, slappna av, vara i nuet, hon använder sin trumma som är ett verktyg, vilket människor har använt sig av i tusentals år för att komma i djup avslappning. Många upplever att det känns väldigt behagligt, de finner inre lugn och känner ett gott välmående. Som avslutning på föreläsningen får du uppleva en meditation där Jeanette vägleder dig med sin trumma.


Om föreläsaren


Jeanette är utbildad KBT-steg 1 och arbetar som vägledare, kursledare inom personlig utveckling i sitt företag som är beläget i Frillesås.


Lev ditt liv1.jpg