Bättre julgodis

Bättre julgodis

Mat & dryck

Här bakar vi godis från grunden på naturliga råvaror och långt bort från allt vad konstgjorda färgämnen och tillsatser heter. Här utgår inga rabatter!


Målgrupp


Den som vill kunna tillverka och bjuda egengjort godis. Inga förkunskaper krävs.


Mål


Att lära oss olika tekniker för godistillverkning hemma.


Innehåll


I den här kursen testar vi olika typer av godistillverkning och kikar bland annat på hur man gör gelé, marshmallows, kola och kanderade nötter. Vi går igenom teknikerna och vikten av bra råvaror står i centrum. Kursen passar både för den som vill göra julgodis och den som vill bjuda barnen på lördagsgodis utan tillsatser.


Studiematerial


Råvaror och recepthäfte ingår. Ta med förkläde!


Om kursledaren


Linda Klintefjord. Dessertkreatör, föreläsare och matnörd. Tidigare caféägare.