Hälsa & välbefinnande

Kursbeskrivning


En lugn yoga där vi jobbar ståendes och sittandes/liggande på golvet. Förbättra rörlighet, balans och styrka i bröstryggen, ländryggen och höfter på ett skonsamt sätt. Inga rabatter kan ges på denna kurs.



Vi tar bara in ett fåtal personer på kursen men kan även ta in personer på distans. Uppge vid anmälan om du vill delta på plats i lokalen eller om du vill delta hemifrån. mer information hur du kopplar upp dig till kursen fås innan kursstart.



Målgrupp


Passar både nybörjare och dig som redan är bekant med yoga. För dig som på ett lugnt och balanserat sätt vill förbättra styrka, rörlighet och balans samt fokusera på medveten andning.



Mål


Själv kunna praktisera enklare övningar hemma; både andningsövningar och fysiska yogapositioner.



Innehåll


Grundläggande yogapositioner

Andningsövningar

Meditation

Avslappning



Studiematerial


Ta med filt och yogamatta.



Om kursledaren


Ewa Hörnfalk Fahlén är diplomerad lärare och terapeut i Mediyoga. Ewa har arbetat med Mediyoga sedan 2014 gentemot både företag och privatpersoner, med både yngre och äldre deltagare. Ewa har tränat Hathayoga och Ashtangayoga till och från sedan 2001 och sedan 2014 har yoga och meditation blivit en integrerad, daglig del av Ewas liv. Det är fantastiska verktyg för att må bra i både kropp, sinne och själ.