Hälsa & välbefinnande

Kursbeskrivning


Tillsammans utforskar vi yogan på ett kravlöst sätt. Fokus på andning och yogapositioner som stärker, lugnar och sträcker ut kroppen. I yogan finns inga prestationer och är perfekt precis som du är. Detta vill vi förmedla till alla genom en inblick i yogans värld. Det spelar ingen roll vad du gör annars, om du har testat yoga innan eller är helt ny. Vi utvecklar yogan för dig och du är välkommen precis som du är.

Vi gör uppehåll 5/10, 2/11 och 23/11. Inga rabatter på kursenMålgrupp


Passar alla ungdomar. Inga förkunskaper krävs.Mål


En känsla av att jag är fantastisk och duger precis som jag är. Lära sig andningens fantastiska lugnande verkan när vi är stressade eller arga. Stärka kroppen genom balans och fokus.Innehåll


Grundläggande yogapositioner

Andningsövningar

AvslappningStudiematerial


Ta gärna med filt och yogamatta. Om du inte har finns det att låna på plats.Om kursledaren


Cecilia Rönn är utbildad Hathayoga- och yinyogalärare. Cecilia har också varit på Vipasanna kurs för at fördjupa sina kunskaper inom meditation. Cecilia kom i kontakt med yoga första gången för 15 år sen och de senaste 5 åren har det varit en daglig del av Cecilias liv. Ungdomsyoga är något som Cecilia har velat starta länge för att bidra till att hjälpa unga att hitta ett lugn i dagens stressade samhälle, samt att hitta känslan och kraften inuti dig att varje individ är unik och duger alldeles utmärkt.