Hälsa & välbefinnande

Kursbeskrivning


Vi träffas och yogar tillsammans i Stationsparken i Halmstad. Yogapasset består i huvudsak av mjuka rörelser för att öka vår flexibilitet, stärka kroppen, släppa spänningar och fylla på med ny kraft och energi. Genom hela passet har vi fokus på andning och närvaro i kroppen. Yogapasset anpassas efter vädret, när det blir varmare gör vi fler rörelser på mattan, vid kyligare väder blir det stående rörelser och positioner.


Målgrupp


Utomhusyogan passar både dig som är nybörjare och dig som utövat yoga länge.


Mål


Yoga hjälper oss att uppnå balans mellan kropp, sinne och själ. Känslan av stress och spänningar i kroppen minskar samtidigt som vi blir fysiskt starkare och får ett ökat fokus.


Innehåll


Utomhusyogan kommer vara en kombination av fysiska positioner och rörelser tillsammans med andning, meditation och vila. Den passar både dig som är nybörjare och dig som utövat yoga länge.


Studiematerial


Klä dig efter väder, ta med yogamatta och filt.


Om kursledaren


Gilla Törhagen är samhälls- och beteendevetare med ett stort intresse för friskvård och hälsa. Gilla är utbildad yogalärare inom flera olika yogaformer och håller klasser i kundaliniyoga, medicinsk yoga, samayoga och yinyoga.