Hälsa & välbefinnande

Kursbeskrivning


Kom igång med yoga och jogging! Att kombinera yogans fokus på andning, smidighetsträning och meditation med konditionshöjande jogging gör att vi får ut det bästa av två världar! Varje pass börjar och avslutas med yoga.


Målgrupp


Kursen riktar sig till dig som är nyfiken på yoga och samtidigt vill komma igång med att jogga. Inga förkunskaper krävs.


Mål


Njuta av yoga, meditation, andningsövningar och att jogga.


Innehåll


Att kombinera yogans fokus på andning, smidighetsträning och meditation med konditionshöjande joggning gör att vi blir rörligare, starkare och mer uthålliga. Vid varje tillfälle erbjuds du ta del av en härlig blandning av Hatha, Alignment och Yin Yoga i början och slutet av klassen och där i mellan ger vi oss ut och joggar. Du erbjuds ta del av en härlig blandning av Hatha, Alignment och Yin Yoga. Vi blandar meditation och andningsövningar med stärkande, uppbyggande och avslappnande asanas.


Studiematerial


Yogamatta och filt


Om kursledaren


Marie Karlsson har en bakgrund som lärare samt egenföretagande Kroppsterapeut & Hälsokonsult. Hon älskar att resa och har läst till yogalärare i både Indien, Båstad och Thailand.