Hälsa & välbefinnande

Kursbeskrivning:


Yoginisouldance är en feminin frigörande yoga- och dansform som med både guidade och fria flödande rörelser tar oss genom kroppens s.k. chakran (energihjul) som på så sätt hjälper att både mjuka upp och stärka kropp och sinne. Passar kvinnor i alla åldrar. Vi släpper på alla krav och prestationMål:


Att hålla kroppen rörlig och smidig, framförallt läggs stor fokus på ben, höfter och bäcken. Att släppa på stagnerad energi i kroppen och istället hitta din egen rytm. Känna mer närvaro och välmående i din kropp och själ och återuppväcka din inre glädje och kreativitet.Innehåll:


Du lär dig att hitta tillbaka till din egen rytm i dess olika former och väcka upp delar av kroppen som varit slumrande genom både guidad och fri dans, stillhet, avslappning, sköna rytmer, musik och mantras ifrån alla världens hörn.
Och mycket glädje förstås!
Studiematerial:


Yogamatta eller liggunderlag, filt, sjal, sköna bekväma kläder, vattenflaska.Om kursledaren:


Isabel Rojas är en kreativ yoga- och dansinspiratör som brinner för hälsa & välmående i alla dess former. Hon har därför skapat Yogini och vill nu dela med sig av denna glädjefulla dansform så att så många som möjligt kan ta del av den.
Isabel är även utbildad Friskvårdsterapeut & massageterapeut med specialinriktning på Cupping & bindväv.


Varmt välkommen att släppa loss!