Välkommen till The Tube – Studieförbundet Vuxenskolans (SV) musiksatsning!

 the tube logga

Vi är ett av Sveriges fantastiska studieförbund –Studieförbundet Vuxenskolan närmare bestämt. Och detta är sidan för vår musiksatsning The Tube! Namnet The Tube är inspirerat av slangordet för tunnelbana som används flitigt i England, och namnet symboliserar resandet – och i vårt fall resandet i musikens värld. När man börjar med musik och plockar upp sitt första instrument, en mikrofon, börjar slå på en trumma eller provar sig fram med musikprogrammet på datorn för första gången så börjar man på sätt och vis en resa – och den resan har självklart stationer. Här är några stationer som du kanske redan varit på eller är på väg till:

• replokalen
• studion
• giget
• skivpressning
• marknadsföring

Och fler finns det! Faktum är att de aldrig tar slut. Men vilka stationer du än stiger av på så finns vi där – vi finns nämligen över hela landet och hjälper band och musikgrupper med allt från replokaler och gig till inspelningar, tips och kontakter! Alla musikstilar är välkomna och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en rutinerad musiker. Välkommen till The Tube – nu åker vi!

För att samarbeta med oss startar man en studiecirkel. Att starta studiecirkel kostar ingenting. Hör av dig så berättar vi mer! Kundtjänst 077-440 00 33 eller halland@sv.se