Utbildningsportal för Miljöpartiet

Studieförbundet Vuxenskolan och Miljöpartiet ska tillsammans bidra till ett starkare parti, organisatoriskt och politiskt under kommande fyra års mandatperiod.

SV bidrar med pedagogiskt och organisatoriskt stöd för utveckling och utbildning av medlemmar, förtroendevalda och politiker.

Här nedan hittar du aktuellt studiematerial som vi tagit fram tillsammans.

Hör av er till kontaktpersonen på Studieförbundet Vuxenskolan för att starta er cirkel eller kurs. Då får ni en digital deltagarlista samt tillgång till studieplan och metodstöd och kan sätta igång direkt.
Ett tips är att starta varje föreningsmöte med en timmes studiecirkel/process för att skapa er lokala valplan eller fördjupa er kring partiprogrammet eller aktuella frågeställningar.

Utbildningsmaterial för Miljöpartiet

 • icon

  Valanalys

  Studieförbundet Vuxenskolan har tagit fram ett stöd för partiets lokala valanalys. Hur gick det? Hur fungerade kampanjen? Engagemanget?...

  Läs mer
 • icon

  Miljö och klimat

  I studiecirkeln om miljö & klimat får du och de andra cirkeldeltagarna bakgrundskunskaper och förståelse för Miljöpartiets ställningstagande...

  Läs mer
 • icon

  Grön ekonomi

  I studiecirkeln Grön ekonomi får du och de andra cirkeldeltagarna bakgrundskunskaper och förståelse för Miljöpartiets ställningstagande...

  Läs mer
 • icon

  Migration och etablering

  Studiecirkeln om migration och etablering ska ge dig och de andra cirkeldeltagarna bakgrundskunskaper och förståelse för Miljöpartiets...

  Läs mer
 • icon

  Bli en lättläst politiker

  Nu finns vår onlineutbildning "Bli en lättläst politiker". Här hittar du länk till utbildningen och kontaktuppgifter vid frågor.

  Läs mer
 • Läs mer

Ny kraft till Sveriges eldsjälar

SVs box "Ny kraft till Sveriges eldsjälar" samlar ett antal olika erbjudanden inom föreningsutveckling.

Här finns möjligheter för både stora och små, nya och gamla föreningar att hitta ny kraft och nya metoder i sitt fortsatta arbete. Tillsammans med SVs erfarna utbildare kan ni också skräddarsy en studiecirkel eller utbildning som passar just era behov!

Läs mer

Nationell kontaktperson

Jens Öst

0270 26 93 83

Vill du ha mer information?

Det kan du hitta hos ditt lokala SV.

Till SV Lokalt

SV och föreningar

För frågor om SV och föreningar

info@sv.se 08-587 686 00