Hälsa & välbefinnande

Det mesta av det vi söker finns inom oss själva.
Kroppens intelligens och visdom är alltid närvarande om du tar dig tid att lyssna.

Det här är en danshelg för dig som vill skapa större närvaro, lyssnande och tillit till din inneboende kroppsliga visdom. Få mer tillgång och kontakt med din kraft och potential så du kan skapa ett liv som du trivs med.

Denna danshelg ges du möjlighet till att lyssna i rörelse genom de 5Rytmerna® och upptäcka, utforska och uttrycka dina egna svar och sanningar genom din andnings grundande kraft, musklernas minnen, själens längtan samt intuitionens och instinktens kreativa impulser.
De 5 Rytmerna® (flöde, stackato, kaos, lyrik och stillhet) skapat av Gabrielle Roth är 5 olika rörelse kvalitéer och uttryckssätt. En kroppsbaserad och dynamisk dans/rörelse meditation och träning i självutforskandet av att vara människa. Läs mer på www.bodymoves.se

Plats: Wendelas danstudio16-17 mars. Tider: lördag 11-18, söndag 10-16. Anmälan: till Vuxenskolan senast 2 mars. Anmälan är bindande.
Kontakt: Ellen tel. 0707-540458, ellenclindgren@gmail.com

Jonas Klingberg: uppskattad 5Rytm® lärare utb. av Gabrielle Roth och Movingcenter school i USA. Han har haft kursverksamhet i 25 år inom området personligt utforskande och har en bakgrund som Beteendevetare, Massage & Kroppsterapeut samt studier i Dansterapi. Han är även Open Floor lärare. Läs mer på www.bodymoves.se

Du kan dela upp din betalning på flera fakturor, ange detta i anmälan!